25 maart: iets nieuws in Mechelen?

Ervaar je ook dat er in Mechelen nood is aan een evangelisch ingestelde protestantse kerkgemeenschap, die aantrekkelijk is voor alle leeftijden? Zo’n geloofsgemeenschap kan starten met inzet van mensen uit de stad en de regio. Zonder vooropgesteld plan en met ruimte voor eigen invulling, maar wel met de hulp en ondersteuning en onder de parapluie van een internationaal kerkgenootschap.

Het begon allemaal met Jezus van Nazareth: Jezus de Nazarener.

Naar Hem verwijst de naam van deze protestantse kerk, de ‘Kerk van de Nazarener’. Met de bevrijdende boodschap van het evangelie, een eigentijdse benadering en een positief mensbeeld staat deze kerk midden in de samenleving. Geloofsverdieping, spiritualiteit en sociale actie zitten in het DNA, die voortbouwt op de principes van de reveil-prediker John Wesley (net als het Leger des Heils). Het kerkgenootschap telt 2,5 miljoen leden in 164 regio’s in de wereld, maar niet in België.

Daar kan verandering in komen, nietwaar?

Ben je geprikkeld om deel uit te maken van deze nieuwe beweging in Mechelen, of ken je iemand voor wie dit een geschenk uit de hemel is? Dan nodig ik je graag uit voor de startsessie en ontmoet Stephen en Nici, voorgangers van de Kerk van de Nazarener in Breda, op zaterdagnamiddag 25 maart. Meld je aan, dan kan ik je informeren over uur en plaats van samenkomen.

willem.kolpa@gmail.com of gsm/whatsapp 0472 12 04 93