Met de Bijbel in ViaVia Reiscafé

De bovenzaal van ViaVia reiscafé in de Kruidtuin is drie maandagavonden in oktober het decor van de jaarlijkse Bijbelreeks, een oecumenisch bijbelinitiatief van Mechelse kerken. Dit jaar is het thema ‘Trouw en verraad’.

De drie Bijbelavonden focussen op koning David en gaan door op 7, 14 en 21 oktober in de bovenzaal van ViaVia reiscafé. Elke avond geven twee inleiders met verschillende kerkelijke achtergrond een toelichting over de trouw en ontrouw van David in relatie tot God en mensen in zijn omgeving aan de hand van verschillende Bijbelpassages. Na elke inleiding is er gelegenheid voor gesprek.

Deelnemen kost € 10.00 per avond (inclusief syllabus en drankje naar keuze van de bar), of € 24.00 voor de 3 avonden samen. Korting met je studentenkaart!

Route
Je kunt binnen vanuit het café beneden in het park, maar ook door de blauwe poort aan de Zandpoortvest 50, vandaar is het nog één trap omhoog naar de bovenzaal.
Te voet is het 10 minuten van het station. Kom je met de auto? De parking Zandpoortvest is 50 meter verderop (gratis vanaf 18 uur), of de nieuwe ondergrondse parking ‘Bruul’ aan de Hendrik Speecqvest (betalend)