Johan Pauwels droomt van een grote Sing-in

Samen zingen verbindt, zingen verbroedert en zingen geeft uiting aan je geloof.  Als het aan Mechelaar Johan Pauwels ligt, komt er in 2018 een groot zangfestijn voor alle liefhebbers van christelijke samenzang, praise en gospel. Johan-Pauwels

De ‘nationale Sing-in’ zal mensen uit gans Vlaanderen verwelkomen, om samen oud en nieuw repertoire te zingen, ondersteund door christelijke koren en professionele musici.

In de zaal die Johan voor ogen staat,  is plaats voor duizend tot tweeduizend enthousiaste bezoekers. Meezingen, kennismaken met de diversiteit aan liederen uit andere kerken en christelijke groepen en zich laten inspireren om die liederen in de eigen kerkgemeenschappen of in het eigen koor te laten klinken, is een belangrijke doelstelling van dit project.

Johan is niet aan zijn proefstuk toe. Al eerder zette hij zijn schouders onder projecten als een jeugd-praiseband, een musical en 4D-producties. Maar dit zang-project  is toch iets te groot om alleen te kunnen dragen. Daarom zoekt Johan mensen die een team willen vormen om dit plan te verwezenlijken. Een droom die al jaren leeft, wordt werkelijkheid. Zoals Nederland zijn “Nederland Zingt Dag‘ heeft en Engeland de ‘Proms Praise‘ ….

Wil je graag meewerken aan dit project? Meer info bij Johan Pauwels e-mail: bn272852@belgacom.net

kon-elisabethzaal

Nederland-Zingt-Dag-2015