Boeken op vrijdag

Sinds kort kan je voor christelijke boeken en geschenkartikelen terecht bij firma Zwaan op de Geerdegemvaart. De importeur en distributeur stelt de magazijnen elke vrijdag open voor de particuliere klanten.

Na de sluiting van  de winkel ‘tHuis aan de Haverwerf was er geen verkooppunt meer voor christelijke boeken uit de protestants-evangelische hoek.  De Peerle in de Varkensstraat heeft ook een groot assortiment christelijke boeken en geschenken, maar de winkel heeft meer aanbod van de katholieke uitgevers. De Peerle is wel elke dag open.

Winkel van Zwaan

De nieuwe ‘winkel’ van Zwaan heeft een ruim aanbod van protestants-evangelische uitgevers. De winkel is daarmee een aanwinst voor de regio Mechelen en zeker een bezoekje waard. Men vraagt om met contant geld te betalen (een bankautomaat is er in de buurt).

Welkom elke vrijdag van 9 tot 15 uur

Zwaan bvba, Geerdegemvaart 48, 2800 Mechelen
015 / 21 80 00
www.zwaan.be