Kathia Reynders in Aglow over ‘discipelschap’

Dinsdagavond 11 oktober is Kathia Reynders te gast op een avond (voor vrouwen) van de interkerkelijke organisatie ‘Aglow.’

Kathia Reynders: “Al 4 jaar ben ik betrokken bij Jeugd met een Opdracht en sinds januari 2015 heel specifiek in het Schuman Centre. We gaan dieper in op de geestelijke wortels van Europa en we willen daar visie inspireren voor de toekomst. Vanaf oktober zal ik wonen en werken in Brussel om zo meer betrokken te kunnen zijn bij de mensen werkzaam in de Europese instellingen. Maar heel breed houd ik van België, Europa, bidden, het Koninkrijk en een kerk in beweging. In Aglow Mechelen zal ik spreken over discipelschap.”

Lighthouse Aglow Mechelen
Dinsdagavond, 11 oktober 2016 om 19u30 – 22u00
De Posthoorn, (naast Sint- Jan Berchmanskerk)
Brusselsesteenweg 49, 2800 Mechelen