Viering voor eenheid

Op 25 januari bidden de christenen van Mechelen voor eenheid – en vieren hun eenheid in verscheidenheid. Het is een jaarlijkse oecumenische viering tijdens de Week van Gebed voor de Eenheid van de Christenen, telkens op een andere locatie.

Woensdag 25 januari 2012 om 19.30 uur in Zaal ‘t Kranske, aan de kerk van Sint-Jozef Coloma,  Tervuursesteenweg 16. Iedereen van harte uitgenodigd!

De week van Gebed wordt ingezet met een avond van Stadsgebed op 18 januari. In deze week staat ook het dagelijkse Middaggebed in het teken van eenheid. En in de weekendvieringen van de gemeenschappen zal ook aandacht gevraagd worden voor het gebed om eenheid.

Uitnodiging voor de Oecumenische viering 2012 (pdf-bestand)

Lees meer: Week van Gebed voor de Eenheid van de Christenen

Gebedsweek 2012