Kerst met Mariette Janssens in Sjaloom

Vrijdag 23 december zet Sjaloom-gebedshuis de deuren wijd open voor iedereen om samen te zijn in een warme, gezellige kerstsfeer. De zangeres Mariette Janssens zal een aantal christelijke liederen (Opwekking) brengen en we zullen ook samen zingen naar Kerstmis toe. De bijeenkomst begint om 19.30 uur .

Mariette Janssens, uit Maastricht, zong als mezzo sopraan op vele internationale podia. Zij was lang verbonden aan de opera in Luik en Verviers, de Koninklijke Vlaamse Opera in Antwerpen en Gent en de Zuid-Nederlandse Opera. Daarbuiten gaf zij vele concerten en trok steeds volle zalen. Mariette is ook een diepgelovige, charismatische christenvrouw. Zij werd onlangs gehuldigd voor haar 60 jarige zangcarrière.
Op vrijdag 23 december brengt zij ons een aantal christelijke liederen (Opwekking) en we zullen ook samen zingen naar Kerstmis toe.

Breng dus gerust anderen mee om hen in contact te brengen met Jezus, onze Heiland.

Sjaloom-gebedshuis
Nieuwe Beggaardenstraat 46
2800 Mechelen