To save a life – een niet te missen film

“Jake en Roger groeiden op als beste vrienden, maar op een gegeven moment ziet Roger het niet meer zitten en besluit hij tot een wanhoopsdaad die het leven van Jake totaal overhoop gooit….” Zaterdag 25 juni presenteert Christian Events Mechelen de film To save a life. De gratis vertoning gaat door in een nieuwe zaal aan de Stuivenbergbaan 137.

Jake en Roger groeiden op als beste vrienden, maar op de middelbare school wordt Jake de populaire jongen die alles kan en alles heeft.  Het gaat goed op school en hij heeft het mooiste meisje. Het is een ideaal leven waar Roger niet langer in past. Die voelt zich meer en meer buitengesloten en raakt steeds meer geïsoleerd. Op een gegeven moment ziet Roger het niet meer zitten en besluit hij tot een wanhoopsdaad die het leven van Jake totaal overhoop gooit. Alles om Jake heen lijkt in te storten. Nu komt het erop aan. Terwijl Jake op zoek gaat naar antwoorden begint er een periode die zijn leven voor altijd zal veranderen.

place2Be: Stuivenbergbaan 137, Mechelen (nieuw adres)
Inkom:  GRATIS
Misschien tot dan ?
Het Christian Events Mechelen Team.

TRAILER:  http://tosavealifemovie.com