4M event strijkt neer in Mechelen

Mannen opgelet!

Na jaren met grote groepen Belgen op het Nederlandse 4M event is het dit jaar zover: het eerste Belgisch 4M Event! Het 4M event is een evenement dat je als man niet mag missen. Deze dag zal bol staan van de inspiratie, aanbidding, activiteiten en broederschap. Op 10 maart in Mechelen. Locatie: Lakenmakersstraat 158

De organisatoren schrijven: “We hebben enorm veel zin in het Event! Elk jaar mochten we de impactvolle, zegenende en veranderende kracht van het 4M event in Nederland ervaren. Dit jaar zijn onze verwachtingen van het eigen Belgische Event heel hoog.

event webbanner

Door de kleinschaliger opzet geloven we dat we ‘dichterbij de man’ kunnen komen, dat we samen echt een aantal cruciale stappen kunnen zetten en dat het Event daarmee voor elke aanwezige een enorme impact zal hebben voor 2018. De sprekers voor komend event zijn Henk Stoorvogel (oprichter van de 4e Musketier), Micha Visee en Christiaan van Dorp. Insalvation, al jaren partner van de 4e Musketier en Compassion, zal ons leiden in aanbidding.”

https://de4emusketier.be/event