Vastenwandeltocht in Hombeek

VASTEN : WE GAAN ERVOOR

samen op stapJe zoekt de geschikte weg naar Pasen. Je wil eens even tot rust komen. Of je wil op zondag eens een frisse neus halen in de natuur. Dan ben je gemotiveerd om zondag 18 maart deel te nemen aan de vastenwandeltocht, ingericht door de gemeenschappen van de Emmaüsparochie, staat open voor iedereen.

Kom op zondag 18 maart om 14.30 uur naar het parochiecentrum, Bankstraat 88 in Hombeek. Na een korte inleiding en zending stappen we, in drie etappes, door de Hombeekse velden. Op de halteplaatsen onderweg komen we telkens even tot rust en bezinning. De tocht eindigt opnieuw aan het parochiecentrum. De afstand is 3 km. Het einde is voorzien rond 16.30 uur.

Deze vastenactiviteit is bedoeld als wandeltocht. Maar, als je een stapprobleem hebt, dan kan je natuurlijk het traject ook meefietsen.
Je bent stellig verwacht!