Seizoen tafelgesprekken feestelijk afgesloten

Samen aan tafel, dat doen we zo vier keer per jaar. Met voorgangers, pastoors, andere verantwoordelijken van kerkgemeenschappen en enthousiastelingen voor de interkerkelijke samenwerking in Mechelen.  Meestal eten we een broodje, maar deze keer werden we getrakteerd op een bbq door de christelijke gemeenschap Beth-El, die in de Ter Hertstraat samenkomt. Het was een aangename en ontspannen bijeenkomst.

lunchgesprek-buiten1 lunchgesprek-buiten3 IMG_3212

Klik voor meer foto’s…

Mix en afscheid
We waren niet voltallig, maar toch met een boeiende mix van katholiek, protestants, orthodox, pinkster, advent, evangelisch, charismatisch en wie-zich-niet-in-een-vakje-laat-duwen. Stefaan Callebaut, die zich in zijn Mechelse jaren actief heeft ingezet voor de oecumene, was er voor het laatst bij.

Meer over het oecumenische ‘lunch-gesprek”