Uitverkoop bij Zwaan

Zwaan bvba stopt in september de activiteiten als importeur en distributeur van christelijke boeken, lectuur en geschenkartikelen.

Zwaan-bvbaEr zijn nog veel boeken en geschenkartikelen in het magazijn. Die worden aangeboden met een korting van -10% tot -50% en meer.

Je kunt nog tot eind augustus terecht van maandag tot donderdag, van 10.00 tot 15.00u. of kijk op de facebookpagina voor de meest actuele openingsuren. De deur kan niet open blijven staan, dus even bellen en u wordt binnen gelaten.

Adres: Geerdegemvaart 48, 2800 Mechelen
Tel: 015/21.80.00

De oprichter van het bedrijf is Nees Zwaan. Zijn schoonzoon heeft de zaak voortgezet. Zwaan leverde vooral  aan de christelijke boekhandels zoals Het goede boek en aan de liturgische centra .en via een webwinkel. Zwaan had ook elk jaar een stand op de Boekenbeurs in Antwerpen . De distributiekanalen voor boeken zijn het laatste decennium veranderd door parallelle  inkoopmogelijkheden via internet en rechtstreekse import.