Bijbelreeks over vijf ‘moeders’ van Jezus

De serie Oecumenisch bijbellezen in Mechelen focust dit najaar op vijf vrouwen uit de stamboom van Jezus – vijf moeders, zou je kunnen zeggen. Op drie avonden krijg je inleidingen vanuit verschillende invalshoeken. Op 1, 8 en 15 oktober in De Posthoorn.Het geboorteregister van Jezus, zoals beschreven in Matteüs vermeldt vijf stammoeders van Jezus: Tamar, Rachab, Ruth, Batseba en Maria. Wie waren ze en waarom staan ze daar tussen al die mannen? Kom mee lezen en maak kennis met deze vijf vrouwen in de vijfde editie van ‘Oecumenisch bijbellezen i Mechelen’.

‘Oecumenisch bijbellezen’ is een gezamenlijk initiatief van christelijke kerken in Mechelen. De vijf inleiders zijn Jelle Brouwer, Gerrit Buunk, Guy De Keerschmaecker, Karel Denteneer, Luc Devisscher en Ann Vansteenweghen.

De Posthoorn, Brusselsesteenweg 49, 2800 Mechelen
Maandag 1, 8 en 15 oktober van 20 uur tot 22.15 uur
Deelname kost 7 euro per avond