Let it rain – concert en getuigenis

let-it-rainVoor de derde keer komt ‘Let it rain’ naar België. Nicole en Shari vertellen enthousiast over hoe de Heer werkt in de levens en harten van de zigeuners in Roemenië. Cornel Olar en Liviu Bocaneala vertolken de prachtige muziek die Heer op hun hart gelegd heeft. Zondag 1 mei, Stationsstraat 33, om 19.30u

Ze zingen meestal in het Engels of  Roemeens.  Hun muziek gaat van mooie ballades en luisterliedjes tot meer ritmische nummers met hier en daar zelfs oosters-getinte invloeden, steeds met teksten die spreken van hun persoonlijke relatie en ervaringen met de Heer Jezus. Of ze nu spelen in een huiskamer of voor een grote zaal, hun muziek creeërt een intieme atmosfeer waardoor de harten van de mensen geraakt worden door de liefde van de Heer.  Hun verlangen is het publiek in de aanwezigheid van de Heer te brengen waardoor ze Zijn vrede, vreugde en liefde ervaren.