Gratis cinema: Fireproof

Christian Events vertoont zaterdag 9 april de film Fireproof in de Stationsstraat 33.  Aanvang 20 uur.

“Het is zijn job als brandweerman om anderen te redden.  Maar thuis, in het bekoelende vuur van zijn huwelijk leeft Caleb volgens zijn eigen regels. Nu staat hij voor de moeilijkste job ooit…. het terugwinnen van Catherines hart.”

Korte inhoud

Tijdens zijn werk leeft Kapitein Caleb Holt naar het oude brandweer gezegde : “Laat nooit je partner achter”. Thuis, in het bekoelende vuur van zijn huwelijk leeft hij volgens zijn eigen regels.

Catherine Holt heeft er altijd van gedroomd om een dappere, liefhebbende brandweerman te trouwen, eentje net zoals haar papa.  Nu, na zeven jaar huwelijk, vraagt Catherine zich af sinds wanneer ze niet meer “goed genoeg” is voor haar man.

Ruzies over werk, financiën, thuisklusjes en andere interesses hebben hen beide op het punt gebracht op zoek te gaan naar iets dat meer vuur in hun leven brengt. Wanneer het koppel op het punt staat te scheiden, wordt Caleb door zijn vader uitgedaagd om een 40 dagen durend experiment te doen.

Het is zijn job om anderen te redden.  Nu staat Caleb voor de moeilijkste job ooit…. het terugwinnen van Catherines hart.

Place2Be: Stationsstraat 33, Mechelen
Inkom:  GRATIS

Bekijk de trailer van Fireproof