Christian Events cinema – Faith Like Potatoes

Zaterdag 5 maart vertoont Christian Events de film Faith Like Potatoes.

Een Zambiaanse aardappelteler van Schotse komaf trekt met zijn gezin naar Zuid-Afrika, op zoek naar een beter leven. Dat nieuwe bestaan zal hij op moeten bouwen tegen een achtergrond van sociale en politieke onrust en rassenhaat en met weinig meer dan een lapje grond en z’n caravan als bezit.  Een knappe langspeelfilm van Affirm Films, dochter-maatschappij van Sony Pictures, die zich toelegt op het maken en verspreiden van films met een positief christelijke inhoud. Naast de film zoals steeds ook eigenhandig film materiaal, gluhwein, gratis versnaperingen nadien en tijdens de pauze hebben we surprise act voor u!

Stationsstraat 33, Mechelen – Inkom: GRATIS

Gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek, vertelt deze film hoe Angus Buchan, een Zambiaanse aardappelteler van Schotse komaf, met zijn gezin naar Zuid-Afrika trekt, op zoek naar een beter leven. Dat nieuwe bestaan zal hij op moeten bouwen tegen een achtergrond van sociale en politieke onrust en rassenhaat en met weinig meer dan een lapje grond en z’n caravan als bezit.  Bovendien krijgt hij een aantal onwaarschijnlijke tegenslagen te verwerken. Het leven van Buchan dreigt dan ook meer en meer te worden beheerst door gevoelens van angst en woede, maar door zijn ongewone vriendschap met zijn boerenknecht, een Zulu, ondergaat hij een opmerkelijke transformatie.

Een knappe langspeelfilm van Affirm Films, dochter-maatschappij van Sony Pictures, die zich toelegt op het maken en verspreiden van films met een positief christelijke inhoud.

Place2Be: Stationsstraat 33, Mechelen
Inkom: GRATIS

Naast de film zoals steeds ook eigenhandig film materiaal, gluhwein, gratis versnaperingen nadien en tijdens de pauze hebben we surprise act voor u!

Niet te missen dus.
Misschien tot dan ?

Het Christian Events Mechelen Team.
(zie verder ook: www.christianevents.be)

Bekijk de trailer op www.sonypictures.com/homevideo/faithlikepotatoes