De zeven tekenen – 3 leesavonden

Midden in de nacht komt Nikodemus naar Jezus toe. De geleerde voelt zich aangetrokken door Jezus, maar schuwt voorlopig het licht. Hij beseft dat iemand alleen met Gods hulp de wondertekenen kan verrichten die Jezus doet, maar tast in het duister. Welke zijn die tekenen en waarop duiden ze? Zoek met ons mee op 3 Bijbel-leesavonden in oktober in de ViaVia.

Drie leesavonden in ViaVia

Op drie leesavonden lezen en bespreken we zeven tekenen vanuit het evangelie van Johannes. Elke avond krijgt u twee inleidingen van elk 20 minuten en is er ruim tijd voor gesprek. De inleiders zijn Jelle Brouwer, Luc Devisscher, Stefan Gradl, Willem Kolpa, Koen Vanhoutte en Steven Wielandts.

De sfeervolle bovenzaal van ViaVia, intiem en toch voldoende lucht en ruimte om veilig samen te komen. En in de pauze is er koffie (of een frisse pint).

Woensdagen 14, 21 en 28 oktober 2020, van 19.45u tot 22.15u.
In de bovenzaal van ViaVia, Zandpoortvest 50, 2800 Mechelen.
Toegang via de blauwe poort ter hoogte van de Zandpoortvest.
De zaal ligt 1 trap hoger (er is geen lift).

Je kan inschrijven voor de 3 avonden. Reductieprijs € 24 bij vooraf inschrijven: via e-mail bij greet.denolf@ccv.be of via Kerknet. Maximaal 15 deelnemers.

Deze samenkomsten zijn volledig coronaproef. Wees op tijd voor de aanvang van de activiteit. Mondmasker is verplicht. Handen ontsmetten bij het binnenkomen. In geval van ziekte mag je niet deelnemen aan onze activiteiten. Terugbetaling is mogelijk op vertoon van een doktersattest. Onder voorbehoud van andere maatregelen die genomen worden door de bevoegde autoriteiten voor de uitzonderlijke situatie met het Coronavirus (COVID-19).

Deze Bijbelavonden worden jaarlijks georganiseerd sinds 2008. Het is een gezamenlijk initiatief van de Mechelse kerken en het Oecumenisch stadsoverleg, ondersteund en uitgewerkt door Luc Devisscher (CCV).