Het Marcusdrama: een unieke belevenis

Na Londen, Los Angelos, Coïmbra, Brugge en heel veel andere plaatsen op de wereld is Mechelen aan de beurt voor dit theaterevent. Tieners en twintigers uit Mechelen spelen het gehele Marcus-evangelie in een bijzondere vorm. 90 minuten lang zit je middenin het verhaal. Kom zaterdagavond 17 november of zondagnamiddag 18 november naar Ter Hert, en neem familie en vrienden mee!

⇒  Kaarten aan de zaal € 7

Het Marcusdrama in Mechelen is een initiatief van Hanna Dewulf in samenwerking met MemoMechelen, met steun van de kerken in Mechelen. De regie is in handen van Lara Cremers van Ichtus Vlaanderen en de zaal is beschikbaar gesteld door ACG Beth-EL.

Deze christelijke gemeenschappen in Mechelen ondersteunen / staan achter het project:
Emmaüsparochie, Catharinaparochie, Lieve Vrouweparochie, Zandpoortkerk, Protestantse kerk Mechelen-Noord, ACG Beth-El, Russisch-orthodoxe kerk van de heilige Teofanie, Gebedshuis Sjaloom, Adventkerk, Christengemeenschap ’t Lichtpunt, Christengemeenschap De Rank

Er is ook een boek over geschreven:
marcusdrama

⇒ Het Marcus-drama op facebook