Arabisch-Belgische conferentie

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus is er in de regio Mechelen een gemeenschappelijke Arabisch-Belgische conferentie. Op deze conferentie hoort u tijdens de opbouwende toespraken van 3 bekende Arabische sprekers, die vertaald zullen worden, van Gods werk onder de Arabische bevolking en in Europa en het Midden-Oosten.

conferentie2017spreker

De organisatoren schrijven: “We kunnen als West-Europese christenen van hen leren, hoe zij staan in het geloof en hoe zij dit geloof actief uitdragen onder hun volksgenoten (meestal moslims).

In deze conferentie wordt u uitgenodigd om samen als één Kerk naast elkaar te staan om voor België te bidden. Om samen te bidden voor de krachtige doorwerking van Gods Geest.

We worden opgeroepen om te bidden voor redding voor onze bevolking in België, zodat we allen tezamen onze knie buigen voor Jezus Christus zoals staat in 2 Kronieken 7 : 14 – 15
“Als mijn volk zich vernedert en bidt, Mij weer zoekt en breekt met zijn zondige praktijken zal Ik vanuit de hemel luisteren, zijn zonden vergeven en het land weer gezond maken. Ik zal met aandacht luisteren naar elk gebed dat wordt uitgeroepen op deze plaats.”
Conferentie-18-19augustus2017
Het is ook een netwerking tussen Belgische kerkleiders en Arabische kerkleiders, en dat we als Belgische christenen en kerkleiders verstaan wat God aan het doen is in België onder Arabische mensen. U zult er uw voordeel mee doen. Het zal u aanvuren en bemoedigen. We mogen samen als christenen uit verschillende culturen en achtergronden God aanbidden. Een voorproefje op wat later zal komen.

Tegelijk is er input welkom van de Belgische kerken. Er kunnen (bekende) aanbiddingsliederen worden gezongen en begeleid door een Nederlandstalige, Engelstalige of Franstalige muziekgroep. Tip: Mogelijk kan de muziekgroep van uw kerkgemeente komen. En korte opbouwende toespraak is eventueel ook mogelijk, als dit past binnen het programma en het thema om samen te bidden voor redding voor België.
Contacteer de organisatoren en meld u vooraf aan als u een bijdrage wilt leveren.”

Organisatie:
Rabi Chamoun (0486 12 28 76) en Harry Khano (0498 29 29 84) van de ‘Christus voor alle Naties’ vzw i.o. E-mail via janee.angel@hotmail.com en gelbertyuhana@gmail.com (Gelbert Yuhana +352 691 161 822 )

Waar?
Mechelsesteenweg 333 (parochiecentrum  Goede Herder)
2860 Sint-Katelijne-Waver op de grens van Mechelen

GPS: 51.0422613, 4.4967305

Tijd:
Vrijdag 18 augustus van 10 uur tot 21 uur
Zaterdag 19 augustus van 10 uur tot 21 uur.

Geef uzelf op:
Geef uzelf (en uw kinderen) op via deze contactgegevens.
De toegang is 25 euro voor 2 dagen. Voor de kinderen t.e.m. 10 jaar is het gratis.  Overnachten is niet inbegrepen. Eten en drinken is wel inbegrepen.

(Deze conferentie wordt georganiseerd door ‘Christus voor alle Naties’ vzw i.o. (Rabi Chamoun en Harry Khano) ‘Christus voor alle Naties’ vzw i.o is een bevriende partner van Gave Veste vzw.