Bijbeldag Beth-Ezra in Sjaloom gebedshuis

8 december kan je in Gebedshuis Sjaloom meegenieten van de derde Bijbeldag van ‘Beth-Ezra Bible-Experience’. Chanan van Es, een Jood die gelooft in Yeshua, de Zoon van G”d, zal op deze dag met u Bijbellezen en u meenemen op een ontdekkingstocht, zodat u kunt genieten van de prachtige vergezichten en diepe inzichten die de Heilige Schrift in zich bergt.
We lezen in Genesis 37-40 over Jozef in de Adventstijd: wat was Jozefs verwachting? Onze Bijbeldag zal ook staan in het teken van Chanukah, het Feest van de
Tempelvernieuwing, dat ook Jezus heeft gevierd (Johannes 10,22).

Deelname is gratis. Wel zal er een collecte worden gehouden om het werk van ‘Beth-Ezra Bible-Experience’ te steunen. Vooral wordt daarbij uw gebed gevraagd: dat er meer en meer ruimte mag zijn voor het lezen en verstaan van de Bijbel. Laat vóór 6 december weten of u wenst deel te nemen aan deze Bijbeldag. We hebben graag een indicatie van het aantal deelnemers. Plaatsen beperkt. Wie zich aanmeldt, ontvangt voorbereidingsmateriaal.

Plaats van samenkomst (+ aanmelden vóór 6 december):
Sjaloom-gebedshuis, Nieuwe Beggaardenstraat 46, 2800 Mechelen – 015 20 88 53

09:30 Inloop
10:00 Opening
10:15 Onderricht door Chanan
12:15 Middagpauze: Israëlische lunch
13:15 Uw vragen worden beantwoord
14:15 Pauze
14:45 Prediking door Chanan
16:00 Sluiting