Grasduinen met Elias Leyds

Jonge mensen vanaf 15 jaar, maar ook jonge ouders, kunnen op 16 december bij Go-Live terecht voor een “Grasduinavond.” Die begint met de Go-Live-band. Dan geeft Pater Elias een inleiding over geloofs- en levensvragen. In kleine groepjes praten we daarover na. Elke grasduinavond loopt uit in een gezellig feestje.  Want er is altijd wel iets te vieren!

Elke grasduinavond begint met samen lof zingen met onze Go-Live-band. Vervolgens zal Pater Elias Leyds, (van de Broeders van Sint Jan), een inleiding geven over geloofs- en levensvragen die jullie zelf mogen kiezen. Daarna delen we op in kleine gespreksgroepjes en we sluiten dit deel af met een rondje vragen en bedenkingen die uit elk gespreksgroepje naar boven kwamen. Elke grasduinavond loopt uit in een gezellig feestje.  Want er is altijd wel iets te vieren.

Over welk(e) onderwerp(en) zou jij het graag eens hebben ?

grasduin@go-live.be | www.go-live.be

Wie is Pater Elias ?
We maakten kennis met Pater Elias Leyds van de Broeders van Sint Jan toen hij in april 2009 op onze uitnodiging een dag met ons musicalteam voor “Niemand ziet ons” kwam praten over zijn werk en ervaringen met straatkinderen in Litouwen. Het klikte meteen, want hij is een boeiende spreker en getuigt van een avontuurlijke manier van christen zijn.  Hij houdt niet van preuts christendom en ook niet van fanatiek.  Wel van radicaal, verstandig en actief.  God nog beter leren kennen en op basis van die kennis je leven actief vorm geven.

Pater Elias wordt fel gewaardeerd als column schrijver in de krant, als spreker op de radio en als predikant in de vieringen. Hij zal dus elke maand speciaal voor ons uit Utrecht naar Mechelen komen.  Op zijn site vertelt hij, aan de hand van foto’s, wie hij is:  rechtse kolom rubriek “points of no return” Zo maak je meteen ook kennis met zijn prettige manier van vertellen.

Kom zeker op 16 december en nodig je vrienden uit!

Jongeren ontmoetings centrum “joc4D” Gasthuisveldstraat 26, 2800 Mechelen
Afspraak om 19 uur. Verwittig ons of je komt. Een klein mailtje helpt ons enorm bij het organiseren.

grasduin@go-live.be

http://www.paterelias.nl/index.php?id=123