Trinity treedt op in Mechelen

Trinity LiveDe band Trinity komt naar Mechelen.
Live @ Scheppers op 11 november. 20u

Trinity bestaat uit vier jonge getalenteerde muzikanten. Drie van de vier bandleden, de drie gebroeders Smelt, brachten hun jeugdjaren door in Peru. De Up-tempo Spaanstalige Zuid-Amerikaanse invloeden, aangevuld met hun liefde voor Keltische klanken, levert een bijzondere mengeling van ritmische en meeslepende nummers op. Trinity kenmerkt zich door een sterke en aanstekelijke live performance. De band ontstond in 2004 en groeide snel uit tot een band van formaat. Zo stonden ze in het voorprogramma van ‘NewWorldSon’, ‘IONA’, ‘Sons of Korah’ en speelden ze afgelopen jaar op het hoofdpodium van het Xnoizz Flevo Festival.

Trinity Live

Trinity komt naar Mechelen.
Op 11 november kan je de groep live zien.
zaal Scheppers Instituut
Melaan 16, 2800 Mechelen

op facebook