Gratis film: The Ultimate Gift

Zaterdag 21 mei kan je om 20u kijken naar de film: The Ultimate Gift.

Jason had een hele simpele verhouding met zijn stinkend rijke grootvader : hij haatte hem.  Geen warmte, geen gezelligheid, het ging alleen maar over geld. ..

Een activiteit van Christian Events, Stationsstraat 33

Over de film: Jason had een hele simpele verhouding met zijn stinkend rijke grootvader : hij haatte hem.  Geen warmte, geen gezelligheid, het ging alleen maar over geld.  Dus zou het voorlezen van het testament derhalve een eenvoudige en kille geldtransactie moeten worden, zodat Jason zijn uitbundige levensstijl makkelijk kon voortzetten. Maar de werkelijkheid is anders…  Jason krijgt via de notaris twaalf opdrachten van zijn grootvader.  Deze zullen zijn leven drastisch veranderen en van hem een ander mens maken. Het volbrengen van iedere opdracht moet Jason dichter naar het ultieme doel leiden : grootvaders nalatenschap.
bekijk de trailer

Place2Be: Stationsstraat 33, Mechelen
20 uur
inkom:  GRATIS

www.christianevents.be